5 Comments

 • Jovana

  Poštovani,

  pišem Vam u nadi da ćemo sarađivati 🙂 Ono što sam primetila tražeći Vas na društvenim mrežama je da Vaši kanali na istim (Facebook i Instagram) mogu biti mnogo bolje iskorišćeni u svrhu promocije Vašeg brenda i usluga koje nudite, sve u cilju direktne komunikacije sa kupcima Vaših proizvoda (odgovori na pitanja, akcije, aktivacije i slično).

  S tim u vezi, kao neko ko se sedam godina bavi ovim poslom, želim da Vam ponudim uslugu vođenja društvenih mreža – Facebook-a i Instagrama-a. Shodno imperativu koji oni danas nose u prodaji i promociji brenda, svakako mislim da je neophodno da kompanija kakva je Vaša iskoristi ovaj vid komunikacije sa postojećim i novim klijentima.

  Ukoliko ste zainteresovani za eventualnu saradnju, mogu Vam poslati i svoju ponudu, portfolio i slično, kako biste se upoznali sa mojim radom.

  Hvala unapred i radujem se našoj eventualnoj saradnji 🙂

  Jovana.

 • maja

  Dobar dan ,
  zelela bih da narucim nesto od ovih prelepih cokoladica mom muzu za rodjendan, da li imate negde radnjicu gde mogu da dodjem i o svemu se dogovorimo…nadam se da imate razumevanja za nas iz proslog veka koji hoce da dodju i „opipaju“ ono sto kupe…
  unapred hvala

  • Aleksandralapetite

   Postovana mi nemamo prodajno mesto, radimo iskljucivo on line porudzbine, slajemo pakete post expresom. Vise informacija o ceni i paketima mozete dobiti na nasoj facebook stranici i instagramu .

 • Jadranka

  Poštovani,
  Kod moje koleginice sam videla čokoladice koje ste pravili za poklon njenim đacima. Želela bih nešto slično da uradite i za mene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *